top of page

Med MEF på laget!

Updated: Feb 10, 2023

Sommeren 2023 er det duket for Anleggsmessa Sør for fjerde gang og MEF er med som samarbeidspartner.

– For Sørlandet Travpark er det det viktig at vi får med oss MEF Agder på laget. Det er en tillit som vi ønsker å ta vare på, og vi skal ha tett dialog med MEF gjennom hele prosessen. Dette skal selvfølgelig være en seriøs messe, og ingen store avgjørelser vil bli tatt uten at MEF både er innblandet og involvert.

Skikkelig fest for anleggsbransjen

Påmeldingen til Anleggsmessa Sør er allerede godt i gang. Arrangøren tror det blir fullbooket.

– 73 utstillere har allerede bestilt stand, noe som tilsvarer drøyt 90 prosent av utstillerområdet. Vi kommer til å «trøkke» enda mer på gassen framover nå, og vi regner med å selge ut alle plassene, sier Ludvigsen.

– Dette skal bli en skikkelig fest for anleggsbransjen her på Sørlandet. Ikke bare for beslutningstakere, men for alle guttene og jentene der ute som faktisk jobber i bransjen. Jeg tror også det har betydning for rekruttering til bransjen. Her vil bransjeaktører samles for å vise frem og se på siste nytt i anleggsmarkedet, det vil være artige aktiviteter underveis, og ikke minst vil vi avslutte med en fest på lørdag. Bandet Rotlaus er booket i tillegg til oppvarmingsband.

INFO OM MESSEN:

Fredag 16. juni: 11-18

Lørdag 17. juni: 10-17. Egne biletter til konserter på kvelden med blant annet Rotlaus.

GRATIS INNGANG på messa: JA.

Matservering og drikkeservering under hele messen.

Det blir vakthold på området fra torsdag kveld til etter konserten som avvikles lørdag kveld.Comments


bottom of page